the brief

To transform a little used and dark room into an open plan living space. Create a new kitchen and dining area with access onto the newly landscaped terrace.

What we did

We first had to remove an existing conservatory and build a substantial single storey extension at the customers property in Woodbridge. We then installed bi-fold doors and electric velux windows as well as a glass gable to the front. On completion of the building work we knocked through into the house and created a high end kitchen with integrated appliances, granite worktops and a slate tiled floor. The project was completed on time and on budget with minimal disruption to the client.

 

The finished look used high quality materials to create a stylish and modern solution that was in keeping with the house. The redefinition of the space allows easier access to the outdoors from the kitchen and balances the hard and soft landscaping.

 

 

© Samuel David Construction 2016

01394 780045

Terms

Privacy

Cookies